page |  Arqitex Design_bespoke tailoring_signing, routing & guiding

 

architectural Signing & Routing

Walk the line

Het toepassen van duidelijke looplijnen in het interieur is een goede manier om mensen te sturen, te bevestigen en te informeren. Looplijnen creëren kan door het plaatsen van meubilair of objecten op plekken waar je niet wil dat mensen gaan lopen of door in de vloer looprichtingen aan te geven met andere typen vloerafwerking. Ook belijning op de wand geeft richting aan ons loopgedrag in een interieur. Door een kleurontwerp zoals in de metro, is vlug te zien op welke lokatie in een gebouw jij je bevindt of hoe een weg te vervolgen naar je gewenste bestemming.

 

Arqitex biedt de mogelijkheid de wanden te finishen met opvallende, onopvallende of decoratieve signing en routings. De routing kan symbolisch en uiterst geraffineerd maar ook luid en opvallend. Het concept is dat we ons product Arqitex naadloos afwerken en kunnen leveren als één muur _speciaal gemaakt pèr muur.

 

We kunnen een heel gebouw van gekleurde wanden, muurdecoratie, muursigning of routings voorzien en aanvullend voor slijtgevoelige plaatsen: plinten, lambrisering of stootprofielen.

 

 

*