page |  Arqitex build

Arqitex BUILD,  een wandafwerking voor droogbouw, houtbouw, renovatie en restauratie

ga voor de uitgebreide technische achtergrond informatie direct naar:

*

bouwcrisis

De bouwwereld verandert razendsnel.

 

Kostbare grondstoffen, gebrek aan emissie-vrij materieel en een schrijnend tekort aan personeel remmen de bouwproductie. Gelijktijdig strijden we met dure middelen om het milieu niet te belasten. Een bestuurlijke mismatch van huis en koper leidden tot forse woningtekorten. De energietransitie verleidt de bouwsector tot isolatiewerkzaamheden en elektrificeren van onze gebouwen maar kannibaliseert gelijktijdig de oplevering van nieuwe woningen. De Infra eist klimaatadaptie en voert de druk op de output van de bouwsector verder op.

De landelijke overheid initieert een bouwopgave maar wordt lokaal niet ondersteund. Een kopstaartbotsing  in slow-motion. De bouwproductie mag niet vertragen.

 

Architecten, ontwikkelaars en aannemers zien uit naar oplossingen. Het Nieuwe Bouwen_2.0.  Het Nieuwe Bouwen_2.0 biedt talrijke inzichten die het bouwproces een nieuwe richting zullen kunnen wijzen. Arqitex wandbekleding wil een schakel in de nieuwe bouwketen zijn

 

 

 

*

*

*

Arqitex is een damp-open, lichtgewicht, naadloos, scheur overbruggend textielbehang dat kamerhoog (295cm) wordt aangebracht.  Doordat het kamerhoog is, zal  je het horizontaal aanbrengen zonder naden en kan je een hoog verwerkingstempo behalen. Het kan in vele variaties op-maat-gemaakt worden geleverd. Arqitex is vergevingsgezind t.o.v. onregelmatigheden van de ondergrond en is robuust bestand tegen stoten en intensief (ruw) gebruik.

 

Ons voorstel is Arqitex wandbekleding te gebruiken voor de afbouw van nieuwbouw, droogbouw en houtbouw. In renovatie waar glasvlies werd gebruikt kan Arqitex dienst doen als een naadloos en comfortabeler verwerkbaar alternatief.

_read more about it on the EXPERT Page....

 

Arqitex heeft als OEM voor de bouwwereld een serie bouwspecials ontwikkeld

 

  • Base White Gentle-MI: een mooi vlak gelijkmatig en licht weefsel in wit(1) en zwart(4)
  • Base White Double-Ti: een stoer canvas-achtig weefsel  in wit(2) en zwart(5)
  • Base White Boubel-Li: een volumineus weefsel als een pleister structuur in wit(3) en zwart(6)

 

...lees meer over alle kwaliteiten en opties op de EXPERT PAGINA...

 

*

1. Gentel-MI base white

2. Double-Ti base white

3. Boubel-Li base white

4. Gentel-Mi black

5. Double-Ti black

6. Boubel-Li black

Voor ondergronden die een egaliserende dunpleister of skimcoat nodig hebben, biedt Arqitex het droogbouw alternatief Arqitex Golf-Felt, een extra egaliserend onderbehang (liner) 300cm breed 50 meter lang

7. Arqitex Golf Felt

 

 

In samenwerking met u, ontwikkelen wij op verzoek en naar uw eigen voorkeur een ander structuurweefsel of projectkleur. Kom met ons in contact en wij bespreken de kansen & mogelijkheden voor uw project.